Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sjukhusmaten kyls och värms – som på Nobelbanketten

Annons

Som ansvarig för Kostverksamheten vill jag bemöta några faktafel i insändaren Satsa på mat med kvalitet.

Den mat som serveras på cafeterian i Bergslagssjukhuset har aldrig varit fryst, och är inte efterkokt. Den är tillagad, snabbkyld och uppvärmd efter en beprövad metod, faktiskt på liknande sätt som Nobelmiddagen.

Det finns 20 rätter för besökare att välja på, och dessutom tre sorters sallader.

Köket i Bergslagssjukhuset är inte enligt dagens riktlinjer godkänt för tillagning av mat.

Marianne Bergendal

Förvaltningsdirektör, Verksamhets- och Ledningsstöd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons