Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sluta skrämma upp folk, MP

Annons
Det finns värre miljöbovar än rapande kossor, framhåller skribenten.

Miljöpartiet verkar ha väldigt dåligt information om hur Sverige fungerar i verkligheten, då de tror att miljön blir bättre av att höja bränsleskatterna, vilket vi som behöver bilen för att överleva blir hårt drabbade av.

Jag har varit på två resor till Kolahalvön, varav en in till Murmansk. Där kan vi börja snacka om miljö. På andra sidan finsk-ryska gränsen är det en stad, Nikel, med nickelgruvor som Stalin tog av Finland i krigsslutet. Det är så förorenat så medelåldern i staden är 40 år, och här håller MP på om att korna rapar och skiter och förstör miljön.

Senaste toket var på tv i förra veckan där de talade om att det var de som badade i somras som kissade i vattnet så Östersjön blev förorenad. Nämnas bör att vi i Sverige kör på världens renaste bränslen, men det räcker inte ändå. Förr när man fick råttor i fällor som de fångades levande i, så sattes fällan i en jutesäck och satte den till avgasröret på bilen, och efter några minuter var råttorna döda. Det går inte i dag då bensinen är renare. Beträffande dieseln så är det lika där. Det luktar inte diesel ur avgasröret, och det ryker inte heller, möjligtvis från någon utlandsregistrerad  lastbil.

Nej, miljöpartister, välkomna till verkligheten, och skräm inte upp folk i onödan.

Bengt Södersten, Bysala.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons