Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sopor kan inte swishas

Annons

Sopor runt om i stället för i containrarna.

Det finns snart inte plats i samhället för oss gamlingar. Vi måste vara tekniska ginen för att ta oss fram. Vi måste kunna SMSA, kunna SWISHA, vi måste kunna gå ut på nätet om vi ska köpa ett par långkalsonger..

Vi måste lära oss att leva i ett pengalöst samhälle och kunna knappa oss fram till en köplats där vi i bästa fall kan få svar på våra frågor.

Men hitintills så har vi i alla fall klarat av att sopsortera. Utan överord så tror jag vår kategori är bäst på den biten. Men i dag när gubben och jag skulle gå vår veckorunda med våra i förväg sorterade sopor så stötte vi på patrull.

Även den vägen var stängd för oss, vi kom inte fram till containrarna på grund av felsorterade sopor. Vissa tror att man kan svischa även sopor, men si det går inte.Jag halkade på papperstallrikar med matrester, trots att jag hade fyra extra stödhjul som hjälper mig att hålla balansen. Gissa om jag blev upprörd, gick genast hem och läste i 29 kapitlet, paragraf 7 miljöbalken:

"Den som med uppsåt eller av oaktsamhet skräpar ned utomhus på en plats som allmänheten har tillträde eller insyn till döms för nedskräpning till böter eller fängelse i högst ett år."

Var finns respekten för laglydnad och var finns respekten för ett trivsammare samhälle där alla har samma ansvar…

Halldis Malm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons