Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trygghetskänslan i Norberg naggas i kanten

Annons

I Sverige ska varje individ ges möjlighet att av egen kraft skapa ett innehållsrikt liv där det spelar mer roll vart du är på väg än varifrån du kommer. Sverige är och ska förbli ett fantastiskt land att leva och bo i, såväl för den unge som för den äldre. För det krävs det ett långsiktigt tänk och ett ansvarstagande när svåra, omfattande reformer och åtgärder sjösätts.

Dagens utmaningar som vi Moderater och många med oss ser handlar om ökad otrygghet i samhället, statistik visar på att var tredje kvinna känner sig otrygg på kvällarna. Vi ser hur poliser och annan blåljuspersonals situation förvärras. I dag kan polis, brandkår och ambulanspersonal riskerar mötas av stenkastning och sabotage under ett arbetspass.

Sveriges utmaningar är även Norbergs utmaningar, om än i mindre skala. Det nya året har knappt börjat och det går redan att läsa om misstänkta brott och till och med mord, där medborgare i Norberg fått sin trygghetskänsla naggad i kanten. Detta läge är inte acceptabelt. När medborgare utsätt för brott är det viktigt att samhället agerar skyndsamt och aktivt arbetar för att medborgare, oavsett bostadsort i länet. Vi moderater i Norberg kommer att presentera en plan för hur tryggheten ska öka i Norberg, Den gemensamma sammanhållningen i Norberg måste prioriteras och kommunens fantastiska potential behöver tas tillvara. Vi moderater i Norberg ser utmaningarna och kommer varje dag att kämpa för ett tryggare Norberg. Ett Norberg dit företagare och medborgare vill flytta till och inte ifrån.

Ulf Segerbo

LilliAnn Källermark

Anna Kramer

Moderaterna i Norberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons