Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför inte bild på rosa tröjor?

Annons

Rosa Bandet-kampanjen har pågått under oktober.

Vill till att börja med ge en eloge till Marcus Räikkönen och hans initiativ till att skänka alla entréintäkter från en hemmamatch till Cancerfonden och deras arbete mot bröstcancer. För att förstärka aktiviteten spelade man i rosa matchtröjor. Berömvärt att lägga ner ett så stort arbete, som jag förstår att det behövs, för att dra projektet i hamn tillsammans med ett antal företag. Fantastiskt är också att så många Fagerstabor (drygt 900 personer) anammade idén och kom till Fagerliden.

Vad som däremot gör mig beklämd är att Fagersta-Posten på appen, och vad jag förstår även i måndagstidningen, använder bild/er med ordinarie matchställ! Alltså inte bilder från den refererade matchen. Skall detta tolkas som ett uttryck för Fagersta-Postens engagemang för cancerforskning och goda initiativ i Fagersta?

Tycker faktiskt att tidningen skall skämmas och än en gång, jättetack Marcus.

Lars-Erik Höglund

Varför hade inte FP en bild på FAIK när de spelade i sina rosa tröjor? Var det för långt för en fotograf att åka till Fagersta? Det var nästan kränkande att se en bild på dem i deras vanliga tröjor i artikeln. När det äntligen händer något roligt och positivt här så slarvar FP bort det.

Skärpning, med så dålig och nonchalant rapportering behöver jag inte ha någon Fagersta-Post.

Besviken läsare

Svar: Hej, och tack för era insändare. Med facit i hand, med nästan 1 000 personer på läktarna, borde vi nog varit på plats i Fagersta i söndags. Men vi är en liten sportredaktion som bevakar hela Västmanland, och måste göra prioriteringar varje vecka. Samtidigt som FAIK spelade även VästeråsIrstas damer i handbollens elitserie med rosa tröjor, och den här gången valde att vi att vara på den matchen för att få aktuella bilder. Vi vet dock att Fagersta AIK är ett viktigt lag i Fagersta-Posten och vi kommer att försöka vara på plats så ofta som vi kan i vinter, även om vi inte kommer att kunna vara det varje vecka.

Rickard Pettersson, tf nyhetschef, Mittmedia sport Västmanland

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons