Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför klaga på Norberg?

Annons

Jag blir så förvånad över alla negativa saker som skrivs om Norberg på denna debattsida. Jag har länge tänkt att jag inte ska föra debatt om detta i Fagersta-Posten, men jag blev himla ledsen när jag ser att det igen klagas på husaffärerna ”Lövet och Rutgården”.

Det är visserligen superbra att få massor av pengar för husen, men om man ser det på ett annat sätt så är det två företag som köpt husen och det är väl helt fantastiskt att två företag tror på Norberg och dess framtid?

Som företagare i Norberg är jag rädd för vad som händer med Norbergs utveckling. Fler butiker väljer att stänga. Jag tycker verkligen att vi ska uppmuntra människor som vill hålla liv i vår underbara by!

Vi borde lova varandra att försöka handla i våra befintliga butiker i största möjliga mån och om vi försöker se allt det positiva som finns runt oss i stället för att gnälla på allt från lekpark till att hitta syndabockar som vi kan skylla på när en butik lägger ned.

Ta en promenad till vårt fina torg, se er omkring. Är det inte vackert? Jag tycker att vi ska enas om att kämpa tillsammans för ett levande Norberg, inte hitta en massa fel och brister på allt och alla.

Och till alla som är sura och negativa – er är det synd om som inte ser vilka möjligheter det finns i vår by!

Jessica Åhs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons