Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öppna dagrehab!

Angående stängningen av dagrehab på Öjersbogården Dagrehabverksamheten på Öjersbogården har varit av oerhört stor betydelse för dem som behöver hjälp med träning för sina funktionshinder. För många av deras anhöriga har det också varit av största vikt.

Vi som ännu inte varit i personligt behov av dagrehab har varit glada och stolta över att detta fungerat så bra i vår kommun. Ofta har vi hört positiva omdömen om den professionella, empatiska och trevliga personalen.

Både från de så kallade brukarna och deras vänner och anhöriga. Särskilt från dem som är makar eller sammanboende med de funktionshindrade.

Vi är många som har känt en trygghet i att vi själva eller våra anhöriga skulle kunna få denna hjälp i en god och trivsam social gemenskap den dag vi skulle behöva den.

Det är med stor oro vi tänker på konsekvenserna, om kommunen inte omprövar sitt beslut och öppnar dagrehabverksamheten igen.

Ulla Jernström, SPF

Åke Eriksson, PRO

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel