Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öppna Fagerstas bioläktare!

Fagersta. Det förefaller för mig att ni entusiaster som förestår verksamheten i Folkets hus-biografen lyckats med konststycket att få fart på intresset för biobesök i Fagersta. Genom att, bland mycket annat, få hit filmer som i stort sett har Sverigepremiär har ni uppnått konststycket att få liv i ett slumrande intresse hos Fagerstaborna.

Detta gäller inte minst intresset hos den kommande generationen. Det är ett nöje att se salongen i stort sett fullsatt med dessa våra allra yngsta. Inte bara en gång utan gång på gång ser vi dessa popcornätande ättlingar fylla biografen.

Sammantaget gör det att intresset för biobesök stadigt ökar och snart står vi där med en biograf som på grund av vissa begränsningar vad brandsäkerheten beträffar inte kan utnyttjas till fullo. Jag tänker då på den outnyttjade läktaren. Med tanke på satsningen på allt det andra, typ fjärrvärme, filmvisningsteknik, med mera, vore det inte på sin plats att se över och åtgärda brandsäkerheten, så att vi återigen har en biograf där vi och våra ättlingar kan njuta av det senaste inom filmvärden såväl i salongen som på läktaren?

Kalle på kammarn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel