Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Osolidariska affärer

Nu har OK i Norberg också gått i konkurs och det är faktiskt många som tror och tycker att det är Ica:s och Konsum i Norbergs fel. Detta beror på att dessa matbutiker har öppet från tidiga morgonen till sent på kvällen, Ica 7.00-22.00 och Konsum 08.00-22.00. Det är rena rama storstadsöppettiderna.

När matbutikerna stängde tidigare kunde ju folk åka och köpa någon matvara på OK och då på samma gång så tankade man. Men sen Ica och Konsum har öppet till sena kvällen så har folk slutat att handla på OK Norberg.

Skulle inte Ica och Konsum också kunna vara solidariska att stänga lite tidigare så att OK kunde vara kvar. Ett förslag vore att de stängde 19.00 eller 20.00 på vardagar så kanske OK kan handhavas av annan ägare och då även gå ihop ekonomiskt?

För ärligt talat vem eller hur många går och handlar efter 20.00 på kvällarna i lilla Norberg? Eller vem handlar från 7.00 på långfredag, påskafton, påskdagen eller annandagen? Personligen tror jag inte alls det är kunden som kräver detta utan det är bara dumheter. Solidariska bör vi försöka vara allihop, även butiksinnehavare.

Förbannad käring

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel