Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Otrogna väljer storstäderna

Till Kreta reser man helst med partnern. Men de som
vänsterprasslar väljer att semestra i storstäderna, enligt
medlemmarna på en otrohetssajt.

En anonym miljö med puls. Det är vad vänsterprasslare efterfrågar på semestern. I alla fall i en undersökning av otrohetssajten Victoria Milan, som har frågat sina 230 000 medlemmar var de helst tar med sin älskare eller älskarinna. Högst upp på listan hamnar tre storstäder, New York, följt av Barcelona och Istanbul. När samma personer svarar på var de helst reser med partnern är det i stället baddestinationer som dominerar.

-Tills skillnad från när man semestrar med sin stadiga partner, där sol och badorterna är mest populära, vill Victoria Milans medlemmar helst ha en sommaraffär i storstädernas storstad, New York, säger företagets Nordenchef Dominika Peczynski.

Bad för barnen

Med sin partner åker medlemmarna till soliga platser som Kreta, Antalya och Mallorca. Men enligt en medlem på sajten, Erik 43 år, är badsemestern mest för ungarnas skull. "Är man bara två vuxna som åker spelar det ingen roll om man kan bada och sola. Det man vill är att det ska finnas ett bra kulturellt utbud, samt nattliv", säger han.

Favoritresmål med partnern:

1. Kreta, Grekland

2. Antalya, Turkiet

3. Mallorca, Spanien

4. Köpenhamn, Danmark

5. Rhodos, Grekland

6. Phuket, Thailand

7. Sardinien, Italien

8. Ayia Napa, Cypern

9. Gran Canaria, Spanien

10. Split, Kroatien

Favoritresmål med älskaren/älskarinnan:

1. New York, USA

2. Barcelona, Spanien

3. Istanbul, Turkiet

4. Paris, Frankrike

5. Ibiza, Spanien

6. Mykonos, Grekland

7. Bodrum, Turkiet

8. London, England

9. Berlin, Tyskland

10. Amsterdam, Holland