Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Påverkad förare var redan efterlyst

En kvinna stoppades av polis i närheten av Folkets park i Norberg under fredagen på grund att hon var narkotikapåverkad.
Senare kördes kvinnan till polisen i Uppsala län - som också skulle förhöra henne.

Det var under fredagsmorgonen som polisen stoppade en kvinna född 1981 eftersom hon visade tecken på att vara påverkad av narkotika.

Polisen tog med kvinnan till polisstationen för förhör. Vid en kontroll visade det sig sedan att hon även var efterlyst för att hämtas till förhörs.

Så efter förhör och provtagning kördes hon till polisen i Uppsala län för ytterligare

Polispatrull kontrollerade en bil i närheten av Folkets park i Norberg på fredagsmorgonen. Vid ratten satt en kvinna född 1981 och hon visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Vid vidare kontroll av kvinnan visade det sig även att hon var efterlyst för att hämtas till förhör.

Kvinnan medtogs till polishuset för provtagning och förhör och efter detta kördes hon till polisen i Uppsala län som också skulle förhöra henne.

Hon misstänks, på grund av händelsen i Norberg, för drograttflleri och grov olovlig körning.