Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Per-Ols jagar revansch för fjolårets playoff-förlust

Förra säsongen blev det en knapp förlust i playoff. Nu vill Per-Ols damer ha revansch när Karlstad IBF ungdom kommer på besök.

Annons

När Per-Ols damer ställdes mot Karlstad i playoffspelet förra säsongen vann man hemma, men föll totalt över två matcher.

Det är en tuff motståndare som kommer till Fagerstahallen på söndag klockan 13, när Per-Ols damer gästas av Karlstad IBF Ungdom. Gästerna toppar nämligen division 1 västra Svealand med tre omgångar spelade, och har vunnit samtliga tre matcher.

Två av Karlstads segrar har kommit efter förlängning, mot tredjeplacerade Kristinehamn och fjärdeplacerade Arboga. Senast, för två veckor sedan, tog laget en 8-3-seger borta mot Skattkärr.

Karlstad är, precis som Per-Ols, nykomlingar i division 1 den här säsongen. Förra säsongen fullkomligt krossade man motståndet i division 2 Värmland. På 18 matcher tog man 17 segrar och spelade en oavgjort, med en målskillnad på nästan otroliga 129-36. De två lagen möttes förra säsongen i playoff, där Per-Ols till sist föll med sammanlagt 5-6 efter en 5-2-seger på hemmaplan.

Per-Ols kommer in i matchen stärkta av säsongens första seger, som man tog förra helgen mot Köping. På tre matcher har Per-Ols samlat in fyra poäng, och ligger med det på femte plats i tabellen. Vid seger finns det dock stora möjligheter att klättra i den jämna tabellen. Då går man upp på samma poäng som serieledande Karlstad, och kan om andra resultat går rätt klättra så högt som till andra plats i tabellen.

Annons