Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Per-Ols jublar – Karlsson gör comeback

En comebackande spelare som känns som ett nyförvärv. Så beskriver Per-Ols IBF:s herrars sportchef Johan Andersson spelaren Per Karlsson, som nu har bestämt sig för att satsa igen.

Annons
Per-Ols herrlag får förstärkning genom Per Karlsson nästa år.

Hans knäskada, som höll honom borta från innebandyn i två år, är ett minne blott.

– Han har dykt upp på någon träning under säsongens gång, men har känt att hans knä inte riktigt har hållit. Han har velat avvakta, säger Andersson.

Men under de öppna träningar som Per-Ols har haft har Karlsson medverkat på en och presterat på samma målfarliga sätt som publiken är vana att se honom. Säsongen 2011/12 stod han för hela 51 poäng.

– Han kom fram till att han vill försöka göra en satsning och hitta tillbaka till den innebandyspelaren han en gång var, säger Andersson.

Karlsson har nu skrivit ett tvåårskontrakt med Per-Ols och förväntas bli en viktig spelare till säsongen. Men samtidigt poängterar Johan Andersson att alla kommer att få kämpa hårdare för speltid den kommande säsongen.

– Vi får se hur hans form är. Han är absolut tänkt att kunna kliva in i laget. Men i och med att vi gör en satsning och truppen blir större så kommer konkurrensen bli större.

Marcus Elsilä, Johan Vestlund och Robin Karlsson har också skrivit på nya tvåårskontrakt med Per-Ols.

Annons