Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Per-Ols värvning ökar konkurrensen

Per-Ols herrlag gjorde i dagarna klart med ännu ett nyförvärv. Från Knäppmora AIK kommer den unge målvakten Henri Veteläinen för att stärka defensiven – och offensiven.

– Jag har sett och mött honom flera gånger, och han har agerat matchvinnare flera gånger. Hans styrka är att han är placeringssäker och att han kan läsa spelet. Han hade två assister förra året i serien, säger Per-Ols sportchef Tero Heikki.

Per-Ols har sedan tidigare i laget målvakterna Jonas Almqvist och Mats Karlsson i laget, och när nu Henri Veteläinen kliver in på planen förväntas konkurrensen bli hårdare.

– Jag kände att det var dags att testa vingarna i en högre division. Mitt mål är att utvecklas så mycket som möjligt och bli en bättre målvakt, säger Henri Veteläinen.

Vad säger du om konkurrensen i laget?– Jag vill absolut stå, det är inget snack om det. Men det är tuff konkurrens och det kan jag ta.