Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen fortsätter att dyka efter bevis i sommarstugemordet

 
Sommarstugemorden
Visa alla artiklar

Sjöpolisen har återupptagit dykningarna i Eskilstuna efter bevis från sommarstugemordet i Arboga, uppger SVT Västmanland.

Förra veckan dök sjöpolisen i Eskilstunaån på jakt efter ett föremål med anknytning till sommarstugemordet i Arboga. Det mesta talar för att det var en kniv eller något liknande som användes vid mordet respektive mordförsöket. Polisen sökte med metalldetektor, men hittills har inga fynd gjorts.

Enligt SVT Västmanland tog polisen upp dykningarna i går, torsdag. Den här gången under en annan bro i Eskilstuna.

– Nu ska vi diskutera med utredaren om vi ska fortsätta dykandet eller inte, säger Rolf Bergström, polisens dykledare, till SVT Västmanland.

Att det har blivit vinterväder påverkar inte möjligheterna att dyka, menar han. Förhållandena nu är snarare bättre än under sommaren.

– Ska man vara noggrann kan det ta lång tid. Vi får göra bedömningen eftersom – vill de att vi ska fortsätta dyka gör vi det, säger Rolf Bergström till SVT Västmanland.