Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen hittade MDPV i bostad

En Fagerstabo har dömts till två månaders fängelse för narkotikabrott.

Fagersta. Polisen slog till mot en lägenhet i Fagersta en kväll i augusti förra året. Bostaden tillhör en man i 30-årsåldern och poliserna var där för att leta efter narkotika.

När husrannsakan, som bland annat genomfördes med hjälp av en hundpatrull, var klar hade följande olagligheter hittats: 11,96 gram amfetamin, 3,21 gram MDPV och fyra tabletter av sömnmedlet Zolpidem.

Fagerstabon greps misstänkt för narkotikabrott. Enligt förundersökningen nekade mannen först till brott, men senare har han erkänt innehavet av drogerna. Han har uppgett att han hade narkotikan för eget bruk.

Mannen åtalades och dömdes nyligen i tingsrätten. Straffet blir två månaders fängelse. Han ska även betala 500 kronor till brottsofferfonden.

I början var mannen även misstänkt för vapenbrott eftersom en pistol fanns i bostaden. Men det visade sig vara en attrapp som inte omfattas av vapenlagen.

ANDERS JANSSON

[email protected]