Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Premiärvinst för Virsbo

Det blev seger för nya unga Virsbo IF i premiären hemma mot IF Zmajevi. 1–0 (1–0) slutade matchen efter en mycket bra första halvlek av hemmalaget som då rullade boll på bästa sätt. Segerskytt var Johan Eriksson.

Virsbo IF kom till premiären i sjuan med ett till stora delar nytt och ungt lag. Redan förra säsongen började laget jobba med att rulla boll, och det har man jobbat vidare på under vintern.

Det har verkligen givit resultat för under den första halvleken mot Zmajevi visade Virsbo upp ett mycket bra spel. Kansske blev det lite väl plottrigt mellan varven.

Efter ledningsmålet en bit in på första halvlek rullade hemmalaget i stort sett ut gästerna från Västerås. Men Virsbo borde stängt matchen helt i den första halvleken sett till alla chanser.

En av chansmissarna var Marino Wallsten och han höll med om att laget borde gjort fler mål.

– Ja, vi missade många fina lägen och framför allt jag borde ha gjort något mål. Men jag tycker vi spelade bra under den första halvleken. I den andra blev vi omedvetet lite försiktiga. Men en seger i premiären är alltid bra.

Tränare Peter Widjeskog var även han glad över att det blev seger i premiären.

– Skönt att vinna första matchen men vi kan bättre än vad vi visade i dag. Killarna tappade allt för mycket i den andra halvleken.

Kjell Rosendahl