Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rätt debattera anonymt

fagersta. Har under en längre tid följt insändardebatten mellan Fagerstas kommunalråd Stig Henriksson (V), Fagerstas starke man, och Kalle på Kammaren, Tomas Tvivlaren med flera.

Det är inte svårt att förundras över varför Stig Henriksson gånger flera uttalar sig negativt och raljerar över anonyma insändare. Det måste väl vara så att man har rätt att ha en inställning och uttrycka den på en insändarsida utan att bli förlöjligad?

Stig Henriksson är anställd som kommunalråd i Fagersta kommun (har säkert en hög lön) och har den positionen där det innebär att bli ifrågasatt på gott och ont i olika spörsmål.

Tål inte kommunalrådet detta, och inte svarar sakligt på frågor hur många gånger det än må vara, så kanske det finns annat arbete att återgå till eller sträva högre upp i partiet?

I Fagersta-Posten (25/9) kan man läsa att kommunalrådet beskriver att det är en skör balansgång i kommande budget och det hela inte är ren illvilja med sparförslag, självklart det förstår nog de flesta.

Tomas Tvivlaren (25/9) undrar varför de styrande oroar kommuninvånarna med skrämselpropaganda. Det hela är nog väldigt enkelt: då framstår de styrande som väldigt kompetenta när de finner andra lösningar på besparingar (som de själva lagt fram) och det kan rulla på som vanligt.

Rätten att vara anonym

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel