Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Res som Maria Montazami

Ta en latte på Rodeo Drive och låtsas att du är cool. Det är ett
av Maria Montazamis Los Angeles-tips. Men själv semestrar hon helst
i Sverige och Spanien.

Maria Montazami, aktuell i tv-programmet Så blev vi svenska Hollywoodfruar, brukar tillbringa en hel del av sina semestrar i Sverige. Till vardags bor hon i Orange County, söder om Los Angeles i USA.

Vad får man inte missa i Los Angeles?

- Det första man måste veta är att det är uppdelat i olika områden. Santa Monica har den jättefina piren och fantastisk shopping. Det är ett måste att åka till. Där finns många billiga affärer blandat med Louis Vuitton och Chanel.

Om man vill se något lyxigt ska man gå till Rodeo Drive. Har man inte råd att lyxa så mycket kan man ta en kaffe där. Man kan sitta på ett kafé och låtsas att man är jättecool, det är sådant man kommer ihåg i efterhand.

Och om vi ska vara lite mer smarta; alla museum, till exempel Gettymuseet.

Kan du tipsa om någon restaurang i Los Angeles?

- På Robertson Boulevard kan man gå på restaurangen The Ivy. Där kan man sitta bland kändisarna och äta samma goda mat.

Vilket är ditt konstigaste reseminne?

-Det var en resa för hela familjen i Bahamas. Du kan ju tänka dig under julen, vad kul vi skulle ha. Men vi hade inget kul alls. Barnen var sjuka och jag och Cameron bråkade jämt. Men sådana semestrar måste man också ha. Nu när vi frågar vilken värsta semestern var skriker alla Bahamas! Och så har vi kul åt det.

Var har du haft din härligaste semester?

-Alla semestrar har alltid varit till Sverige, de senaste tjugo åren. Men vi har gjort lyxkryssningar, varit på Hawaii och i Italien. Favoritsemestern var i Spanien, på Las Palmas. Det var en riktigt traditionell resa. Det var god mat och så kul att prata spanska.

Vilket resmål besöker du helst igen?

-Mallorca och Las Palmas rekommenderar jag. Det är så klassiskt. Och det är roligt att kunna vara normal och ha en svensk semester. Man hörde att alla pratade svenska runt omkring oss.

Annars åker vi gärna till Aspen, Colorado och Utah, på skidsemester.

Vem åker du helst på semester med?

- Familjen. Vi har så kul i vår familj, vi skrattar alltid. Till och med barnen tycker att det är kul att semestra med oss.

Vart går nästa resa?

-Hela familjen vill jättegärna åka till Miami, Florida. Det låter så himla kul där och det vill jag prova på.