Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Beckhams brittiska favoriter

Nöjesparker, landspromenader och brittiskt mode - det hör till
sakerna fotbollsspelaren David Beckham tipsar om i sitt land. Kolla
in hans favoriter.

Annons
Åk till Camden och gå på marknaden där, det är ett av David Beckhams Londontips.

Guidad tur på Buckingham Palace

-Jag har uppfostrats med kärlek till kungafamiljen och i år är det extra speciellt med Drottningens 60-årsjubileum, The Diamond Jubilee. Buckingham Palace ligger i hjärtat av London och har stått i rampljuset vid många stora händelser i Storbritanniens historia. Ingen kommer någonsin att glömma det fantastiska prinsbröllopet förra året och det bästa av allt: under sommaren är slottet öppet för allmänheten och man kan besöka de offentliga rummen inne i slottet, säger David Beckham i ett pressmeddelande från Visit Britain.

Brittisk mat på Tony Lane's Pie Mash shop i östra London

-Här ett litet insidertips för den som vill smaka på en bit äkta östra London. Du måste prova Pie Mash, (traditionell arbetarklassrätt, reds anm). Tony Lane's Pie Mash shop i Waltham Abbey är en favorit.

Guidad tur på Old Trafford och nya Wembley

-Jag har haft förmånen att få spela i en av världens bästa ligor, Premier League och det finns ingenting som slår stämningen på arenorna. Om du inte har möjlighet att gå på en match, ta en guidad tur på några av arenorna som Old Trafford, Anfield, Stamford Bridge och inte minst Wembley.

Shoppa på marknader

-Brittiskt mode är världsledande och i Storbritannien hittar du några av de bästa shoppingupplevelserna i världen. Manchesters designbutiker i området Northern Quarter matchar vad som helst i London, men har du inte tid att åka utanför London finns det butiker för alla smaker och fantastiska marknader som till exempel Camden, Portobello och Spitalfields.

Ta med barnen till Thorpe Park eller nya Harry Potter museet

-Som far till fyra barn så vet jag att barn kan aldrig få nog av nöjesparker. I Storbritannien finns alltid en inom nära räckhåll. Alton Towers ligger nära Stoke och strax utanför London hittar du Thorpe Park. Helt ny i stan är Warner Bros. Studio Tour där du kan se hur Harry Potter-filmerna blev till, berättar Beckham.

Fotbollsspelaren David Beckham tipsar om sitt hemland.
Annons