Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flygplatser favorit på Facebook

Fina restauranger och konserter i all ära - det är på
flygplatser vi helst visar var vi är på Facebook. Den sociala
sajten har mätt var folk "checkar in" mest. 

Annons
Många vill visa vännerna på Facebook att de befinner sig på en flygplats. Och Los Angeles International Airport är favoriten.

Amerikanska flygplatser, det är den plats vi allra helst vill skryta om att vi är på. I alla fall enligt Facebook, som rankat var folk "checkar in" mest på sajten. Högst upp hamnar Los Angeles International Airport, med över 2,2 miljoner incheckningar (där sammanlagt över 4 miljoner personer var incheckade). Därpå kommer Chicago O'Hare Airport med over 1,6 miljoner incheckningar och San Francisco International Airport, med 1,5 miljoner.

Nästan bara flygplatser

Efter amerikanska flygplatser är det asiatiska som är mest populära, på fjärde plats hamnar Hong Kong International Airport. Arlanda finns också med, på slutet av listan, med 26 849 check-ins. Men samtidigt taggades andra personer i incheckningen, sammanlagt 387 000 personer i Sverige.

Flygplatser dominerar också samtliga av de 50 mest incheckade platserna. De enda andra ställena som kvalade in i listans topp var Disneyland och Times Square i New York. Yankee Stadium och gallerian Siam Paragon Shopping Mall i Bangkok finns också med över platser folk vill visa sina vänner att de befinner sig på, skriver CNN.

Mer läsning

Annons