Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skynda fynda superbilliga resor

Nu kan du fynda charterresor till flera medelhavsländer. De
senaste veckornas sommarvärme har gjort flygbiljetterna extra
billiga. Här är destinationerna som reas ut.

Annons
Till Grekland finns många billiga resor just nu.

Har du möjlighet att ta ledigt de kommande dagarna kan du hitta en riktigt prisvärd resa. En vecka med boende kan kosta så lite som cirka en tusenlapp, skriver TT.

- För tillfället kan man fynda lite överallt. Det här är alltid en billig period. Det är studenter och avslutningar och med de senaste veckornas värme blir priserna ännu lägre. Det är nu och i början av december man ska resa, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Köp resan nu

Det gäller att handla snabbt, för snart går priserna upp igen.

- I och med att det blivit lite kallare kommer det bli en skjuts upp i efterfrågan. Men det går fortfarande att göra riktiga fynd, säger Apollos presschef Kajsa Moström.

Ett bra tips är att se om charterbolagets hemsida har en bevakning på sista minuten-resor, då får man priserna direkt till mejlen. Att gilla deras sidor på facebook innebär också att man ser erbjudandena direkt.

Hit går fyndresorna Ving

- Till Grekland. Mallorca och Turkiet är också bra alternativ för det är Vings största destinationer, säger Margareta Öhrn.

Här hittar du resan.

Apollo

- Om man ska fynda är det generellt till destinationerna vi har störst volymer på: Kreta, Alanya och Rhodos. Till Bulgarien och Kartpathos i Grekland, kan man göra fantastiska klipp på bara flyg. Just nu handlar det också om avresedagar, säger Kajsa Moström.

Här hittar du resan.

Solresor

- Kalabrien i Syditalien, Costa de Almeria, Palma i Mallorca och Antalya i Turkiet, säger Paulina Berndtsson, informationschef på Solresor.

Här hittar du resan.

Fritidsresor

- Det är framförallt till de klassiska resmålen. De grekiska öarna, Cypern och Turkiet. Dit har vi avgångar flera gånger i veckan, säger Peter Hellström, informatör på Fritidsresor.

Här hittar du resan.

Annons