Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rockstopp i Söderbärke 

Brolle, Nanne Grönvall och The Boppers ska tillsammans ge sig ut på rockturné i sommar, där ett av stoppen blir Söderbärkeparken.

Annons
The Boppers, Nanne Grönvall och Brolle gästar Söderbärke i sommar. Det är ett av stoppen på deras gemensamma rockturné.

Brolle har de senaste fyra åren kört Sverige runt och gästat folkparker. I år tar han med sig ett gäng som han själv anser är en optimal kombo, Nanne Grönvall och The Boppers.

- Jag har tidigare haft gästartister men nu blir det mer ett helt paket. Det känns riktigt bra och vi är ett helgjutet gäng, säger Brolle.

Nanne Grönvall är aktuell i tvprogrammet Let´s dance, Brolle är nyss hemkommen från en skivinspelning i Los Angeles och The Boppers är redo för sitt 40:e år ute på turné.

- Det blir att uppträda tillsammans men också var för sig. Så ett stopp bjuder på tre spelningar. Det kommer att bli grymt kul, säger Brolle.

Totalt blir det 14 folkparker varav Söderbärkes park är en av dem.

- Jag är själv uppväxt med folkparker och tycker det är väldigt mysigt och fint. Det är viktigt att bevara den traditionen och inte låta parkerna dö ut. Jag har gjort gig på arenor och åkt runt, men inget slår rockmusik i en folkpark i en mindre stad. Att stanna till i Söderbärke ska bli riktigt skoj, säger Brolle.

Turnén drar i gång 27/6 i Östervåla, Skogsvallen. Anhalt två blir Söderbärke den 3/7.

Annons