Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rösta rött på söndag

Det finns krafter som vill bygga ett allt starkare EU som bestämmer mer över allt fler saker och därigenom över människors vardag. Å andra sidan är globaliseringen en realitet och en stark kraft i samhällsutvecklingen.

 Vi känner därför ett särskilt ansvar att stå upp för människors fri- och rättigheter på en allt mer världsomfattande arbetsmarknad.

Globaliseringens fördelar ska komma alla till del. Människan ska sättas före marknaden. Vare sig man vill gå ur unionen eller stanna kvar så värderar kloka människor noga om förslagen som diskuteras verkligen är i folkflertalets intresse.

Tyvärr är valdeltagandet lägre hos dessa insiktsfulla människor. Men då lämnar man tyvärr fältet fritt för de mer okritiska ja-sägarna. Därför vill vi här slå ett slag för att alla som hellre vill se ett löntagarnas än ett låntagarnas Europa – använd din rösträtt! Trots allt: varje röst väger lika tungt så lämna inte över bestämmanderätten till de andra. Gör din röst till ett rop – rösta rött 25 maj!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel