Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rundresa till Skottland med Marianne Svanström

Avresa: 13/10 2013
Pris/person för innehavare av Bbl/AT-kortet: 12.470 kr (ord pris 13.595 kr) Du sparar 1.125 kr per person

För fullständigt program, klicka här!

Välkommen med till Skottland och en resa genom detta fascinerande land, där vi under fyra dagar guidas runt bland vackra landskap, slott, får, whisky och kanske sjöodjur!

Vår ciceron, Marianne Svanström, möter upp redan på Arlanda. Vi landar redan efter ca 2 timmar i Edinburgh. Här gör vi en stadsvandring i de historiska kvarteren, besöker slottet, äter lunch på The Tower Restaurant, med en fantastisk utsikt över staden och välkomstmiddagen serveras på tv-kocken Jamie Olivers italienska restaurang.

Färden går vidare mot skotska höglandet med fantastiska naturupplevelser, intressant och spännande blandning av gammal historia och modern teknologi samt besök vid kända whiskeydestillerier som Famous Grouse och Glen Ord. Vid mytomspunna Loch Ness spanar vi efter sjöodjuret Nessie. Sista kvällen i Edinburgh får vi uppleva en skotsk afton! Vi bjuds på traditionell skotsk mat och får uppleva en show med dans, sång, musik som självklart har inslag av nationalinstrumentet säckpipa.

I PRISET INGÅR:

Anslutningsbuss till och från Arlanda, Direktflyg med Norwegian Stockholm-Edinburgh t/r. Samtliga utflykter inklusive entréavgifter med egen buss för alla transporter enligt programmet. Två nätter i dubbelrum på Thistle Inverness, Inverness. Två nätter i dubbelrum på The Carlton Hotel, Edinburgh. Frukost på hotellen varje morgon. Fyra middagar och fyra luncher-helpension. Svensk lokalguide med under hela perioden i Skottland. Svensk reseledare med under hela resan från och till Arlanda. Alla lokala skatter och serviceavgifter samt EU-moms.

TILLÄGG/PERSON: Enkelrum i fyra nätter 3.120:-

FÖR INFORMATION OCH BOKNING:

OmniaResor. Tel. 021 - 12 90 90

Stora Gatan 44, 722 12 Västerås

Måndag – fredag 09.00 – 18.00

[email protected] www.omniaresor.se