Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så blir helgens väder

Det är solglasögon, shorts, och bara armar som gäller, för i helgen ska hela norra länsdelen få smaka på sommarsolen igen.

Med temperaturer upp emot 20 grader kan Fagerstabor, norbergare och skinnsbergare glädjas över att solen gör comeback efter några veckor med tråkigt grått väder.

Enligt SMHI blir det under fredagen mestadels soligt väder i Fagersta och Norberg, med eventuellt lite moln, I Skinnskatteberg blir det också soligt, men där ska det blir aningen molnigare.

På lördag blir det däremot betydligt soligare i Skinnskatteberg och framåt eftermiddagen, lagom till att grillen tänds, ska det vara helt klart på himlen och temperaturen kan landa runt 21 grader.

Också i Norberg och Fagersta blir det runt 21 grader och mestadels soligt. Molnen ska försvinna helt på kvällen.

Söndagen bjuder också på en hel del sol i norra länsdelen. Efter lunch landar temperaturen runt 22 grader, men då blir det även mulet, men enligt vad SMHI förutspår i dag, fredag, ska det inte regna.