Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så blir nöjeslivet i Fagersta 2014

Fagersta-krogarna håller tummarna för ett bra, roligt och gynnsamt 2014. Det satsas bland annat på kända band, nöjeskvällar och discon.

Nöje. Efter ett härligt nöjesår 2013 laddar nu Fagerstas krogar upp för ett fartfyllt 2014. Fagersta Brukshotell är nöjda med det gångna året och satsar nu vidare.

– Vi har höga och stora förväntningar inför våren, säger Levent Özdemir, hotellchef, och avslöjar att Bruks har tre, snart fyra, välkända bandnamn inbokade och klara redan nu.

Black rose, Norlie KKV och No fun att all är tre av banden som kommer att stå på scen under våren.

På Club Etage utlovas en annorlunda överraskning.

– Man kan förvänta sig förändringar, säger ägaren Rachid Ali, hemlighetsfullt.

Götis bar och kök lägger ribban högt och fortsätter med nattklubb, trubadur och karaoke varje fredag och lördag. Samarbetet med rockklubben Mikisklubben fortsätter under året.

Från och med slutet på januari finns band inbokade varje lördag. Några av bandnamnen är Bruket, Asta kask, R.I.F och Stilett.

– Vi har olika teman på de olika våningarna, så det finns något som passar alla. På övre våningen har vi trubadurer och karaoke, och på nedre är det disco, berättar ägaren George Toma, som ser fram emot 2014.

– Det ska bli jättekul.

[email protected]

0223-466 08

Elin Hofferek