Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så har Wirsbo ridcenter fått sitt uppsving

Wirsbo Ridcenter har länge försökt locka nya elever till anläggningen, men inte riktigt lyckats. Men efter att ha anställt den nya ridskolechefen Sophie Hagen har vinden vänt.

– Hon är otroligt duktig. Vi har kämpat länge med det här och undrat varför vi inte har fått det att släppa. Sophie har kommit in med fräscha, nya tag och vill sprida det här till folk. Nu märker vi uppsvinget, säger Wirsbo RC:s ägare Annika Tångring.

Ridcentret har de senaste åren jobbat mycket med att få en attraktiv anläggning och utbilda många hästar. Dessutom har man satsat på mindre grupper och ett alternativ till att låsa upp eleverna på terminsabonnemang.

– Vi har sneglat på hur man gör på andra ställen, där man är mer flexibel och erbjuder olika nivåer. Alla har olika behov. Vi har fyra i varje grupp, rider längre pass och använder ny teknik. Helt enkelt modernt tänkande, säger Annika Tångring.