Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se upp för bensinskojare

Varning. Vi har inom vårt område drabbats av personer som vill köpa bensin. Det är flera bilar som figurerat under de senaste veckorna, senast en Ford Mondeo och även en Audi. Mondeon är registrerad på en person i Kopparberg, och har kört omkring i området i flera veckor trots körförbud sedan den 4 maj på grund av utebliven besiktning, samt att den är avställd. Audin som ville köpa bensin var det även körförbud på, men han hade en slang i bagageluckan, så ”bensinbristen” kanske löste sig ändå.

Den 20 augusti hade personerna gjort ett försök att bryta sig in i en sommarstuga, men upptäcktes och därför misslyckades, men det blev brytmärken på dörr och på ett fönster. Var därför försiktig med dessa personer som har ”slut på bensinen” då detta är en förevändning för att reka om det finns något att komma tillbaka till och stjäla.

Grannsamverkan i Gunnilbo-Hed

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel