Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sjukhusentré kan vänta

De rödgröna har beslutat att entrén vid Västerås sjukhus ska byggas om för 55 miljoner kronor. Landstingsalliansen röstade emot beslutet då vi tycker det är pengar som kan användas till bättre saker.

Med tanke på landstingets dåliga ekonomi måste vi prioritera annat än en ny entré. Landstinget måste bland annat investera i ombyggnation av barnkliniken och operationskliniken, och vi ska bygga en ny ambulansstation i Köping. De rödgröna har också medgett att investeringsbehoven är större än budgetramarna 2015 och 2016. Att bygga om entrén vid Västerås sjukhus kan därför vänta ytterligare några år anser vi.

Landstingsalliansen kommer alltid att prioritera ordning och reda i ekonomin. Varje skattekrona ska användas effektivt. Vården har mer angelägna behov än en ny, dyr sjukhusentré.

Helena Hagberg (FP)

Birgitta Andersson (C)

Roy Cederbäck (KD)

Tomas Högström (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel