Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Han blir "Vinterstudions" nya progamledare

Det har tidigare stått klart att André Pops slutar som programledare för "Vinterstudion". Nu är det officiellt vem som blir hans ersättare. David Fjäll tar över som den ansvarige att leda sändningarna framöver.

Annons

Tidigare i år meddelade André Pops att han inte längre kommer leda "Vinterstudion". Fram till nu har det varit ovisst vem som tar över ansvaret för programledarrollen i det populära programmet.

David Fjäll tar över som programledare för

Men i dag kom alltså beskedet: David Fjäll tar över som programledare efter André Pops. Dessutom kommer Yvette Hermudstad sitta med i sofforna framöver.

– Yvette och David är två av våra mest rutinerade och engagerade programledare och jag ser fram emot att bygga nästa säsong tillsammans med dem och resten av teamet, säger projektledaren Erika Christensson till SVT:s hemsida.

David Fjäll ser fram emot det nya uppdraget som programledare för studion. Han berättar för SVT hur han ser på framtiden.

– Det ska bli oerhört kul att jobba med Vinterstudion. Att tillsammans med alla duktiga kolleger bevaka vinterns alla tävlingar känns mycket inspirerande, säger han.

Annons