Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skinnskattebergs framsida

Hade de styrande i Skinnskattebergs kommun haft sunt förnuft vid nedläggningen av Heds skola och lyssnat på medborgarna så hade de inte hamnat i den här situationen. Det är, och var, ingen hämndaktion av föräldrarna, utan vi här nere har vår huvudsakliga kommunikation till Kolsva och Köping. Många föräldrar jobbar i Köping eller Kolsva och då är det naturligt att barnen har skolan där också.

Beträffande tvångsförflyttning var det någon som föreslog att elever skulle bli tvingade att gå i skola i egna kommunen. Södra kommundelarna är framsidan på kommunen, med en livaktig bygd, med många unga familjer som flyttat in, och då bör de styrande i Skinnskatteberg värna om dessa invånare och skattebetalare.

Köpings kommun tjänar pengar på eleverna från Hed, då kunde väl de styrande i Köping och Skinnskatteberg komma överens om skolskjutsarna, allra helst då de tillhör Socialdemokraterna i båda kommunerna, utan rosornas krig.

Det ligger mycket i vad Carina Sandor (FP) och Vanja Leneklint (FP) säger.

Farfar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel