Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skogsgläntans förskola kan vi vara stolta över!

På torsdagen gick vårt fjärde barn sin sista dag på Skogsgläntans förskola i Norberg och i och med det avslutas en tolv år lång relation med dagis för våran del.

Vi har under dessa år haft förmånen att ha alla våra barn på samma dagis – ett dagis som alltid ingjutit känslan av trygghet hos oss som föräldrar och hos barnen. De har alltid tyckt att det varit roligt att gå till dagis!

Skogsgläntans förskola är verkligen en förskola som Norbergs kommun kan vara riktigt stolta över! Personalen har alltid varit glada, omtänksamma och mycket måna om att alla barn (både våra och andras) ska ha det bra och känna sig trygga i förskolan – en stor eloge till alla er!

Vi är så oerhört tacksamma för allt ni gett och lärt våra barn och vi glömmer er aldrig! Nu önskar vi all personal (ingen nämnd, ingen glömd), en härlig sommar!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel