Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Att träffa vänner och familj är bästa presenten

På torsdag fyller My-Annika Halldin Normann 30 år. Hon ser fram emot födelsedagen och att få umgås med vänner och familj. Frukost på sängen och att träffa vänner och familj toppar önskelistan.

Annons
Blivande 30-åring. På torsdag, den 21 juli, fyller My-Annika Halldin Normann i Fagersta 30 år.

My-Annika Halldin Normann bor i Fagersta tillsammans med sin sambo och hans tre barn. Hon har gått samhällsvetenskapliga programmet på gymnasiet. Tanken var att utbilda sig till polis, och hon läste även en extra kurs i kriminalpsykologi efter gymnasiet.

Men det blev inte riktigt som hon tänkt sig och hon bytte spår. I stället gick hon en yrkesutbildning i Fagersta för att få arbeta för Seco Tools vilken hon nu gjort i nio år och trivs bra med.

– Jag har världens bästa arbetskamrater, tycker My-Annika.

Fritiden tillbringar My-Annika helst med vänner, familj och släkt. Hon tycker hon att fiska på sommaren och åker snowboard på vintern. Att fiska i Norge, i hennes mammas hemland, är ständigt en dröm, och det har hon gjort många gånger tillsammans med sin pappa och sina vänner.

Hon drömmer om att även få besöka Island och fiska, eller att åka bräda offpist under fallande pudersnö i Alperna. En dröm som hon uppfyller varje år är att åka till Amsterdam för att gå på en musikfestival som heter Defqon 1. Det är en upplevelse som hon rekommenderar till andra.

My-Annika tränar styrketräning dagligen på atletklubben i Fagersta. När man tränar så mycket går det också åt mycket mat för att orka, och My-Annika berättar att hon älskar mat, all mat.

Läs också: Hemlagat ska det vara, tycker Vera

På torsdag fyller My-Annika 30 år. Det känns bra tycker hon, hon lever precis som hon vill leva och tycker att hon har mycket att se fram emot i sina 30 + dagar.

Det har tisslats och tasslats lite om födelsedagen, men själv önskar hon sig inte mer än frukost på sängen, amerikanska pannkakor med sirap på tillsammans med en kopp kaffe, och att sedan få vara med familj, vänner och släkt. Då mår hon som bäst.

Lite mer firande blir det dock i augusti då hela familjen åker till Alcudia på Mallorca för att fira och umgås. Finare present än så kan My-Annika inte tänka sig.

Läs också: Kreativa Carl tycker om att både snickra och måla

Läs också: Nytt jobb och ny lägenhet för Lydia som fyller 20

Mer läsning

Annons