Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efterlysning: Känner du igen bandykillarna på bilden?

Sören Björklind i Skinnskatteberg hoppas att någon av Fagersta-Postens läsare känner igen bandylaget på bilden.

Annons

Nyligen fick Sören Björklind, som bor i Skinnskatteberg, en bild på några bandykillar i sin ägo. Två saker tyder på att laget i alla fall är ett Skinnskattebergslag; Tröjorna har trycket "SSK", som torde stå för Skinnskattebergs sportklubb, och bilden verkar ha legat och dammat inom kommungränsen. Bilden kom till Sören Björklind via Bysala där den funnits i gömmorna ett tag. Men vilka är människorna på fotografiet – och när är det taget? De frågorna ställer sig nu Sören Björklind och hoppas få svar genom Fagersta-Postens läsare.

För pluskunder: Spel-Gustav från Semla hade forsens brus som ständig ljudkuliss

– Det är ju inte ens säkert att det är i Skinnskatteberg, jag känner inte igen bakgrunden. Men jag hoppas att någon känner igen någon av spelarna, säger Sören Björklind.

Sören Björklind har genom åren varit involverad i Skinnskattebergs sportklubb. Men då är det främst fotboll som det handlat om för hans del och då som ledare.

– Men det är klart man tittat på bandy. Man åkte och kollade mycket på Västanfors när de var som bäst, säger han.

För pluskunder: En hårt belastad poliskår talade ut i tidningen för 50 år sedan

Sören Björklind hoppas att det finns någon som kan berätta något om bilden och han har lite egna teorier om när bilden som nu kommit i hans ägo kan vara tagen.

– En vild gissning är att den är från 40-talet någon gång. Men jag har ingen aning. Jag tycker att man borde känna igen någon om den var från senare.

För pluskunder: En gammal annons som lockar till skratt

Mer läsning

Annons