Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elina kombinerar träning med matte

Fagersta. Elina Annala har varit en aktiv sporttjej i hela sitt liv. Nu har hon tagit träningen ett steg längre och utbildat sig till instruktör i favoritpasset – bodypump.

Annons
Aktiv. Elina Annala, 18 år, gillade bodypump-passen så mycket att hon utbildade sig till instruktör.

Slalomåkning, golf, ridning och olika träningspass däremellan. 18-åriga Fagerstatjejen Elina har alltid varit aktiv och har flera stora intressen på fritiden, bland annat träningsformen bodypump.

Nu är det bara några dagar kvar innan hon tar studenten på Brinellskolan där hon läst det naturvetenskapliga programmet. Men under det senaste året är det inte bara matte och fysik som har studerats, Elina har under början av året utbildat sig till bodypump-instruktör.

– Det är verkligen hur kul som helst, jag känner mig väldigt hemma i rollen som instruktör och älskar att hålla i pass, säger hon.

I sommar ska hon hålla i tre pass i veckan och hoppas på att även i framtiden kunna fortsätta jobba som instruktör.

– Utbildningen jag gått ger mig ett certifikat som gör att jag kan jobba som bodypumpinstruktör överallt i världen. Jag är väldigt sugen på att resa utomlands i höst, gärna till Australien eller England, så vart jag än flyttar kan jag ändå fortsätta jobba som instruktör, berättar hon.

Annons