Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjen i fokus för 30-åriga Åsa

Åsa Westlund har barnens namn i en ny tatuering på högerarmen och familjefotografier på väggarna hemma i villan. Den 20 februari firar hon sin 30-årsdag.

Annons
Åsa Westlund är tillfälligt hemma från sitt jobb på Atlas Copco och tar hand om en förkyld och lite hängig Isabell.

Utanför huset står pallar med pelletsförpackningar. Inomhus är det varmt och gott. Åsa är just den här dagen hemma med lilla Isabell, 1 år, som dragit på sig en förkylning.

I huset på Benningvägen har familjen Westlund bott i åtta år.

–Kent och jag flyttade ihop i lägenhet först. När vi väntade Tom började vi leta efter något större och räknade på vad ett hus skulle kosta. Det blev inte någon större skillnad.

Några fler barn skulle det inte heller bli efter Toms födelse. Och barnkläderna som han växte ur efter hand, packade Åsa ner på vinden för att köra iväg till någon klädinsamling.

Men säckarna kom aldrig iväg.

–Det måste ha varit någon mening med det också. Jag har inte velat ha fler barn, eftersom Toms förlossning var så besvärlig. Men jag glömde kläderna på vinden och åren gick och så blev jag med Isabell. Nu kommer kläderna till användning igen.

Åsa ser glad ut.

På vardagsrumsväggen sitter fotografier på båda barnen, tagna vid samma ålder, bredvid en större förstoring av Åsa och Kent när de vigdes i Västanfors kyrka.

Läs mer i FP fredagen den 18 februari!

Mer läsning

Annons