Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vännerna minns Inger

Inger Andersson har lämnat oss och skapar ett stort tomrum efter sig.

Annons

Inger var den som med glada tillrop alltid uppmuntrade oss alla. Hon var en person som troget ställde upp som föreningsmedlem bland annat i Söderbärke Centeravdelning. Inger var en lysande föreningsmänniska och kombinerat med sitt glada sätt var hon självklart en tillgång för hela Söderbärke.

Inger var kyrkan trogen och tjänstgjorde en lång tid som kyrkvärd i Söderbärke kyrka och när det var Centerkvinnornas tacksägelsegudstjänst i kyrkan på höstarna, var det alltid Ingers goda frukostbröd som lockade till kyrkkaffet i församlingshemmet. Inger var en riktig matmamma och hennes kunskaper i matlagning har många Söderbärkebarn på Brustorpets förskola tagit del av.

Den sista anställningen före pensionen hade Inger som husmor i Norrbärke församling. Hon var den som alltid ordnade allt till det bästa – hos Inger satt det inte fast!

Familjen och barnbarnen var det som ändå var Ingers största glädjeämnen, och barnbarnet Viktor såg alltid fram emot att få mormors bullar på sin födelsedag.

Så blev det inte i år- Inger har det senaste året kämpat emot cancern på ett beundransvärt sätt. Hon har aldrig klagat utan alltid haft sitt positiva sätt på livet kvar. Vi är många av hennes vänner som stått bredvid och stöttat henne i den kamp för livet som hon till sist fick ge upp.

Jag kommer alltid att minnas Inger som en person man alltid kunde lita på och få ett glatt skratt tillsammans med. Tack för att jag fick vara din vän!

Nu har Gud fått en ny husmor.

Mer läsning

Annons