Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

” Tänk att vi varit med om det här”

I lördags gifte sig Emma-Lisa Runius med maken Lars i Mimerlaven i Norberg. Nära Kära ringde upp för att höra ur dagen var.

Annons
Nygifta. Emma-Lisa och Lars Runius gifte sig i Mimerlaven i Norberg i lördags.  Foto:  Lina Werner

1. Hallå Emma-Lisa, hur känns det att vara gift?

– Vi är helt slut på alla dom här intrycken, nästan stumma, tänk att vi varit med om det här! Vi är lite som svävande på moln, helt plötsligt kommer man att tänka på saker, att var det verkligen så, sa de verkligen så?

2. Blev dagen som ni tänkt?

– Vi hade ju några moment med laven, tåget, tårtkalaset. Varje moment blev nästan bättre än vi kunnat föreställa oss. Folk hjälpte till så mycket. Det blåste mycket så vi fick flytta tårtkalaset från ute till inne, men det märkte vi knappt. Det var så välregisserat av våra vänner.

Läs också: De ska säga ja till varandra i Mimerlaven

3. Är ni nöjda med Mimerlaven som vigselplats?

– Ja! Vår ceremonimästare höll ett anförande och berättade om platsen, saker som inte jag visste heller, det var fint. Och Åsa Eriksson var så lugn som vigselförättare. En kille hade fixat ljus och ljud och det blev som en enorm teaterscen. Det var jättehäftigt, som när vi hade allsång på Jämtlandssången.

– En fin sak var att Lasses pappa tyckte vi gjort Mimerlaven så magisk. Hans släktingar har varit där och jobbat, då var det bara en smutsig arbetsplats som nu kunde bli så häftig.

Läs också: TV - De ska gifta sig i Mimerlaven

4. Vad var höjdpunkten?

– För mig var det när en barndomsvän sjöng, och för Lasse var det nog när han fick spela sina favoritlåtar i garaget på efterfesten.

Nygifta.
Annons