Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Smalsjö om SM: Så här bra har jag aldrig kört

Länge såg det ut att bli en andraplats i SM-deltävlingen, men Smalsjö slutade trea. Trots det var hon mer än nöjd efter tävlingen.

När Emmily Smalsjö, Västerås MK, körde den tredje deltävlingen i enduro-SM i helgen gjorde hon det med bravur. Till slut blev det en tredjeplats. Men det var nära andraplatsen.

– Inför det sista provet låg jag tvåa, men så sabbade jag till det och kraschade på ett ställe. Men jag var riktigt nära att komma tvåa, så här bra har jag aldrig kört, säger Emmily Smalsjö.

Smalsjö ligger fortsatt på tredje plats i SM efter tre deltävlingar.

I söndags tävlade hon även i cross och kom tvåa i tävlingen Stockholmscrossen. Hon fick där en dålig start då hon inte kom iväg, men när varvtiderna summerades kunde hon ändå stoltsera med att ha den bästa tiden bland damerna. Dock hann hon aldrig ikapp ettan i tävlingen och slutade alltså tvåa.