Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snickars om Per-Ols plötsliga tränarbyte

Tobias Granqvist fick hoppa av uppdraget som tränare för Per-Ols med kort varsel.In kom i stället Niclas Österberg – senast från Sala Silverstaden.- Jag gillade honom skarpt från dag ett, säger lagkaptenen Daniel Snickars.

Annons

På grund av en förändrad familjesituation tvingades Per-Ols nya tränare, Tobias Granqvist, lämna sitt uppdrag med kort varsel.

Ersättaren blev Niclas Österberg, som senast tränade Sala Silverstaden i division 1. Ett val som Per-Ols lagkapten, Daniel Snickars, ser mycket positivt på.

- Jag måste säga att det känns fruktansvärt bra att ha honom som tränare. Nu har vi bara haft honom i två veckor, men jag gillade honom skarpt från dag ett.

Påverkade det plötsliga tränarbytet spelargruppen?

- Egentligen så tror jag inte att det spelade någon större roll så, eftersom Tobias var tänkt att ta över i augusti. Innan dess har vi haft fysträning med en sjukgymnast. Så truppen hann egentligen aldrig få några roller av Tobias heller, säger Snickars.

Vad utmärker Österberg som tränare?

- Man märker på honom hur kunnig, duktig och noggrann han är. Han är väldigt talför och det känns som att han har fått med sig hela gruppen på bara två veckor.

-Och visst är det svårt att dra alltför stora växlar av bara två veckors träning, men under dessa två veckor har han imponerat stort på mig och känslan och farten som finns i gruppen just nu, den har jag aldrig tidigare upplevt i Per-Ols.

LÄS MER: I onsdagens tidningsupplaga av Fagersta-Posten finns en längre intervju med Per-Ols lagkapten och poängkung Daniel Snickars. Där berättar han om vad som väntar laget kommande säsong.

Annons