Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Södras motor missar premiären

Han befarade en skelettskada. Men trots att så inte var fallet missar Fagersta Södras mittfältare Jama Hassan nu förmodligen minst två matcher efter knäskadan i genrepet.
– Det lät i hela knät, säger han.

Jama Hassan har lovordats under Fagersta Södras försäsong. I derbyt mot Skinnskatteberg var det han som gång på gång drog i gång anfallen.

Men nu får laget klara sig utan sin mittfältsmotor under en period. Hassan fick nämligen en smäll på knät i genrepet mot Nora/Pershyttan BK som stoppar honom i minst två veckor.

– Det lät i hela knät. Jag trodde att det var en farlig skada, ett korsband eller så. Men i fredags var jag på lasarettet och undersökte mig, och jag har inga skador på skelettet, säger Hassan.

Södras sjukgymnast Daniel Gustafsson har nu gett Hassan rehabiliteringsövningar som han ska göra fram till comebacken. Men han får räkna med en tid borta från fotbollen.

– Första matchen kan jag inte spela. Nästa match tror jag att jag blir borta. Det är 50/50. Jag måste göra mina övningar för att se om det blir bättre.

Även Artur Poghosyan skadade sig i genrepet. Men han blev omgående bättre och tränade i går kväll med laget.

– Jag vill inte missa matchen på lördag, säger han.

Så du räknar med spel då?– Ja, det måste jag göra.