Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äntligen får SSK spela hemma

”Kan vi visa samma inställning som mot Hallstahammar och i premiären mot Västerås ska vi ha goda chanser att vinna”.

Annons

Efter tre raka seriematcher på bortaplan är det i kväll äntligen dags för Skinnskattebergs SK att spela sin hemmapremiär. Gäster på Masbo är Skultuna IS.

– Det ska bli skönt att vi får spela en hemmamatch, vi spelade ju alla träningsmatcher borta också, säger Skinnsbergstränaren Magnus Johansson.

Efter två raka förluster kom i förra omgången första segern i seriespelet för Skinnsberg. På bortaplan besegrades rättvist Hallstahammar med 3–1.

Då visade SSK upp ett spel som lovade gott. Återstår att se om laget nu har hittat in på rätt spår och kan fortsätta på det.

Skultuna lär kom med stärkt självförtroende efter 1–0-vinst mot Fagersta Södra.

– Kan vi visa samma inställning som mot Hallstahammar och i premiären mot Västerås ska vi ha goda chanser att vinna, säger Magnus Johansson.

– Tyvärr blir det en del ändringar i laget. Hakim Rayyan blev ju utvisad senast och är avstängd den här matchen. Viktor Magnusson, som var väldigt bra mot Hallsta, är borta med skolan.

Däremot kommer Jon Pedersén och Shafick Irarema, som inte var med i förra matchen, tillbaka.

Och det är inte helt omöjligt att Mikael Ernebrink finns med i truppen igen. Skyttekungen hoppade in mot Hallsta och bidrog starkt till SSK:s tredje mål.

– Vi får se hur det blir. Men Mikael är bra att ha med som en inhoppare som kan komma in när de andra börjar bli trötta mot slutet, säger Johansson.

Spelade matcher: IFK Västerås–SSK 1–0, Arboga Södra–SSK 3–1 och Hallstahammars SK–SSK 1–3.

Kommande matcher, 18 maj: SSK–Skultuna IS, 25 maj: Assyriska FC–SSK och 29 maj: SSK–Västerås BK 30.

Läs mer: Skinnsberg fick Hallsta på fall

Läs mer: Chockstarten avgjorde

Läs mer: Aktuell tabell finns här

Annons