Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Backarna hyllas trots storförlust

Storförlust med 4–0. Men Skinnskattebergs tränare Patrik Parkatti valde ändå att hylla sitt mittbackspar och sin målvakt efter matchen mot Bosnisk.

Annons

Under stora delar av säsongen har mittbacksparet Kim Fröjd Arvidsson och Rickard Forsberg stått upp för Skinnskatteberg när det har behövts som mest. Tränaren Patrik Parkatti har hyllat duons starka huvudspel och säkra ingripanden.

Borta mot Bosnisk blev det inget undantag. Fröjd Arvidsson och Forsberg stod för matchens insats tillsammans med målvakten Tony Oskarsson. Trots storförlusten med 4–0.

– Kim, Rickard och Tony gjorde en jäkligt bra match, trots att vi fick stryk. De rullade boll fruktansvärt bra, berömmer Patrik Parkatti.

Men även om mittbackslåset och målvakten Oskarsson gjorde bra ifrån sig fick de även se bollen i maskorna flera gånger. Bosnisk stod för en stabil insats och gjorde två mål i varje halvlek.

– De var jäkligt bra.

Var ni chanslösa?– Nej, vi hade ändå lite chanser. ”Brinken” (Mikael Ernebrink) var nära att göra 1–0, men han sköt utanför. Sedan hade vi 2–1 i mål, men Rickard Forsberg blev felaktigt avvinkad för offside. Några spelare var offside, men inte han.

Av SSK:s säsong återstår två hemmamatcher, mot Dingtuna och Norrby.

Mer läsning

Annons