Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra åkt i spåren

Resultat från Västmanlands cup.

Annons
Fagersta Södras deltagare i Västmanlands cup, övre raden från vänster: Tyra Ringström, Elin Olsson, Jonathan Bergman, Anton Augustsson och Ludvig Bylund. Nedre från vänster: Lovisa Bylund, Erik Olsson och Theo Ringström.

Nu har Västmanlands cup avslutats. Det har varit fem deltävlingar på olika platser i länet, två deltävlingar i sprintformat, en i klassisk åkning och en i fristil, tre deltävlingar i distans varav, en i fristil och två i klassisk åkning.

De som har åkt tre deltävlingar får pokal men alla deltävlingar räknas med poängsystem 40 för seger, 35 tvåa, 30 trea, 25 fyra, 20 femma, övriga placeringar 15 poäng. Ingen poäng räkning för barn till och med nio år. Det har gått väldigt bra för åkare från Fagersta Södra IK Skidsektion och Norbergs Skidklubb. Resultat i cupen enligt nedan, de av våra åkare som varit med tre deltävlingar:

D10: 1) Lovisa Bylund, Fagersta Södra IK Skidor, 3) Cornelia Norström, Norbergs SK, 4) Siri Ramström, Norbergs SK.

D11: 4) Hanna Westén, Norbergs SK.

H11: 3) Theo Ringström Fagersta Södra IK Skidor.

D12: 2) Agnes Ramström, Norbergs SK, 3) Fanny Björk, Norbergs SK.

D13-14: 1 Tyra Ringström, Fagersta Södra IK Skidor, 2) Elin Olsson, Fagersta Södra IK Skidor.

H13-14: 4) Ludvig Bylund, Fagersta Södra IK Skidor, 5) Jonathan Bergman, Fagersta Södra IK Skidor.

Alla åkare från Fagersta Södra IK tränar och är medlemmar i Norberg SK, likaså tränar Fanny Björk med Fagersta och åker normalt för Fagersta Södra men blev denna gång anmäld i Norbergs namn.

Mer läsning

Annons