Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dackarnas lagledare: "Så bra är inte Masarna"

Masarna krossade SM-finalisten Indianerna förra tisdagen.Inför kvällens match kastar Dackarnas lagledare, Patrik Hag, bensin på brasan.– Indianerna måste ha fallerat fullständigt. Så bra är inte Masarna, säger Patrik Hag till Dagens Vimmerby.

Annons

Masarna var tippade som jumbo av expertisen inför säsongen men har chockat Speedwaysverige och vunnit tre av fyra matcher i inledningen av Elitserien.

Laget har bland annat slagit SM-vinnarna Vetlanda och senast mosade laget SM-finalisten Indianerna, 56–34, hemma på Avesta Motorstadion.

Läs mer: Ny hemmamatch för Masarna

I kväll väntar ny match på motorstadion, mot Målillalaget Dackarna, och inför mötet skickar Dackarnas lagledare, Patrik Hag, en passning till hemmalaget trots utklassningen senast.

– Det känns inte bara som att det kan ha varit Masarna som var så bra. Indianerna måste ha fallerat fullständigt. Så bra är inte Masarna, säger Patrik Hag till Dagens Vimmerby.

Läs mer:Imponerande Masarna slog Indianerna hemma

Inför säsongen var det här ett möte där lagledningen räknat in en seger – men efter Masarnas start finns trots allt en viss respekt.

– Innan säsongen hade man kalkylerat med en tvåpoängare här. Som det har utvecklat sig är det inget man kan räkna med längre. Men alla i laget är inställda på att vi ska vinna den här matchen, säger Patrik Hag och fortsätter:

– De har varit starka. Jag känner igen mig själv litegrann från mitt första år i Västervik. Det bara flyter på för dem och alla tar poäng.

Annons