Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för Södra att bryta trenden

”Vi ska försöka hitta tillbaka till vårt spel”.

Annons

Fagersta Södra har spelat oavgjort i sina tre senaste matcher. Så en seger på söndag skulle sitta fint. Och det ska inte vara omöjligt när tabelljumbon Hallstahammars SK svarar för motståndet.

– Det gäller att vi hittar tillbaka till det spel vi hade i slutet av matchen mot Arboga Södra, säger Södratränaren Nicklas Blomqvist.

Skinnskattebergs SK–Fagersta Södra 1–1, Fagersta Södra–IFK Västerås, 1–1, och Fagersta Södra IK–Arboga Södra, 3–3. Det är Södras tre senaste resultat.

I och med poängtappet för Södra senast hemma mot Arboga ryckte IFK Västerås i från i serietoppen. Och leder nu med två poäng före Södra.

Inledningen på höstsäsongen blev trist för Södra, underläge med o–3 som till slut hämtades in. Men spelmässigt gjorde laget ingen bra match. Även om det blev bättre i andra halvlek.

– Vi ska försöka hitta tillbaka till det spel vi hade slutet av matchen mot Arboga, och spelet vi visade i slutet av vårsäsongen, säger Nicklas Blomqvist.

Återkommer i laget gör William Klasén som var avstängd mot Arboga. Och det är förstås viktigt.

– Det är svårt att möta Hallstahammar, vi vet inte riktigt var vi har dem, om de har fått några nya spelare, säger Blomqvist.

Hemmamatchen vann Södra med klara 4–1, efter bland hattrick av Emil Zoltek.

– Det gäller att vi går ut och gör det vi ska. Att vi får upp farten och aggressiviteten i vårt spel, säger Blomqvist.

Läs mer: Aktuell tabell finns här

Annons