Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De fortsätter i Västanfors

”Känns som att vi ligger bra till”.

Annons
Pelle Olander och Gunnar Mattson fortsätter i Västanfors.

Nu har Västanfors damfotboll gjort klart med tränarstaben inför säsongen 2016. Inte helt oväntat blir det Pelle Olander och Gunnar Mattson som får huvudansvaret. Dessutom ingår Jouni Hyttinen, Diana Eriksson, Maja Holst, Dennis Skult samt målvaktstränarna Bjarne Engström och Patrik Stenberg i ledarteamet.

– Riktigt vilka roller alla ska ha är inte helt klart. Men Gunnar Mattson kommer att fortsätta att ha ansvaret för träningarna, säger Pelle Olander.

Redan på torsdag drar träningen i gång och i slutet av november finns den första matchen inbokad i Systemairhallen i Skinnskatteberg.

– Känslan under hösten var ju väldigt positiv. Och jag tycker att det känns som att vi ligger väldigt bra till med planeringen. Vi är kanske till och med lite tidigare än vad vi brukar vara, säger Olander.

De första tävlingsmatcherna, då handlar det om futsal, kommer Västanfors att spela redan den 9 januari när laget ställer upp i Ladies nigth cup som arrangeras av Lillån i Örebro.

Träningar under november och december blir med fokus på futsal och fysträning. I januari och februari skiftar fokus till fotbollsträning och förstås fysträning.

Mer läsning

Annons