Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Det känns bara bedrövligt"

Det var nu förlusttrenden skulle brytas, tänkte Fagersta Södra. Men i stället fick klubbens 75-årsfirande på Onsjövallen ett bittert slut. Hallstahammar SK åkte hem med 3-0 i bagaget.

Annons
Johan Adamsson gick mållös från Onsjövallen.

Fem raka förluster i höst. Det är Fagersta Södras facit efter att Hallstahammar vunnit med 3-0 under lördagseftermiddagen. Och den vane målskytten Johan Adamsson gick återigen mållös från planen.

– Det känns sådär just nu…

Vad kan ni göra för att vända det här?– Nu har vi förlorat fem matcher. Det måste till något positivt. Tanken var att vi skulle ha vänt i dag, det hade känts bra. Nu känns det bara bedrövligt.

Hallsta hade 1-0 i halvtid, och tidigt i den andra halvleken fick man en straff som man utnyttjade. Med drygt tio minuter kvar kom punkterande 3-0.

Är det uppgivet i laget?– Nej, det tycker jag inte. Vi krigar på och har haft bra träningar. Men vi kommer inte till några avslut, säger Adamsson.

Och för din egen del?– Uppenbarligen känns det inte bra med tanke på att jag inte kommer till några avslut. Så det är rätt tråkigt.

Läs mer: Stig Henriksson om ett utökat samarbete med Fagersta Södra. Khoa Mai om hur A-laget mår efter alla förluster. Och Leif Westberg om hur Fagersta Flyers ska bli ännu större. Läs allt i måndagens FP.

Mer läsning

Annons