Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Division 7-lagen blickar uppåt

Virsbo har haft dåligt med folk på träningarna under försäsongen. Tvärtom har det varit för Riddarhytte. Trots det satsar båda lagen på att bli topplag i division 7.

Annons

När division 7 Västra sparkar i gång första helgen i maj är de två lokala lagen på olika sätt förberedda inför det som komma skall.

Riddarhytte SK krossade den gångna säsongen allt motstånd i division 8. Då hade laget en tunn trupp. I år ser det bättre ut på den fronten, eftersom många juniorer från Skinnskatteberg har tillkommit.

– Vi är bättre i år. Det finns några nytillskott som kommer att gå in i startelvan, säger Riddarhyttes tränare Mats Jansson och fortsätter:

– Vi har kapacitet att bli bland de två bästa lagen i serien. Jag skulle hymla om jag sa något annat.

Virsbo IF däremot har haft en tyngre försäsong. Många spelare har haft innebandyn att tänka på, därför har träningen inte varit optimal. Men trots det tror tränaren Peter Vidjeskog att laget kan få till något bra i år.

– Om vi får alla att vara med är det ett jäkligt bra lag.

Hur ska ni bli ett topplag?– Den stora skillnaden blir att få dem att rulla boll. På så sätt har vi utvecklats den senaste tiden. Målet är att etablera oss som ett topplag.

Riddarhytte och Virsbo möts 26/5 (hemmaplan Virsbo), 16/6 (hemmaplan Riddarhytte) och 15/8 (hemmaplan Virsbo).

Annons